lördag 30 oktober 2010

ensamvargen som väljer ensamhet före sällskap

hej blogg! andra kapsylen öl har åkt av och jag sitter här i dovt ljus tillsammans med kasper björke vs. fm belfast. alltså de där fm belfast.. jag har verkligen hittat en ny favorit! elektronika som andra gör låter bäst i mina öron såhär!

tanken var att jag skulle knatat bort till sofia och socialisera med henne och emelie men jag fastnade i min fula, mossgröna soffa.
kedjeröker mellan varven genom fönstret (sorry stina, you won't notice) och tänker på hur mitt och simons "nya" musikprojekt kommer arta sig. ja, vi har ett projekt ihop! simon skruvar ihop det melodiösa, jag står för text.
tanken är att vi ska bli den nästa stora hitten. vet inte hur det kommer gå men dagdrömmeri förlänger nog livet så vi fortsätter drömma. hittills har vi mer melodi än text. jag trodde jag befann mig i skrivkramp men att döma av mitt hysteriska bloggande så verkar den ha släppt! yippikajeyy, dags att fila text!

tänker att jag vill skriva låtar om bittert kärleksliv och redlös fylla och jag antar att jag borde göra det istället för att sitta och plottra tankar här. om ett drygt halvår fyller min blogg fem år och det innebär att jag bjudit den vida webben på mer än en femtedel av mitt liv. oj? sen undrar jag föresten vad de där franska "degklumparna" som man stoppar in i ungen heter. någon?
de packas om fem och man häller på passerade tomater så sväller de i ugnen och får utseende som halvfabrikerat bröd. någon?

anyway. vi ses på en bar nära dig ikväll. hepp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar